Het echtpaar Oechies-Ter Hoeve is maar liefst 65 jaar getrouwd. De Rhenense burgemeester Hans van der Pas bracht namens de gemeente Rhenen zijn felicitaties over.
Het echtpaar Oechies-Ter Hoeve is maar liefst 65 jaar getrouwd. De Rhenense burgemeester Hans van der Pas bracht namens de gemeente Rhenen zijn felicitaties over. Jan van den Brink

Rhenens echtpaar Oechies-Ter Hoeve viert briljanten huwelijk

1 december 2022 om 10:54 Mensen

RHENEN Joop (87) Oechies en Bep (86) Oechies-Ter Hoeve zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Dit briljantenhuwelijksfeit werd op 6 november van dit jaar bereikt. Het echtpaar woont met veel genoegen op Rhenendael in een van de levensloopgeschikte woningen. Op de plek waar ooit het voormalige Julianaziekenhuis stond.

door Henk Jansen

 ,,We wandelen graag en met een fraai bos en een weids natuurgebied in de nabijheid komen we volledig aan ons trekken. Wandelen doen we ook graag langs de Rijn en het nabijgelegen natuurgebied. Daarnaast verblijven we twee keer per jaar in het buitenland. In Spanje om precies te zijn’’, aldus Joop. 

Hij zag het eerste levenslicht in Apeldoorn. De wieg van echtgenote Bep stond in Zeist. Joop bracht een groot deel van zijn werkzame leven door bij de provincie Utrecht, waar hij deel uitmaakte van de landmeetkundige dienst. Zijn vrouw leidde het huishouden en het gezin. Een gezin dat drie kinderen telt. Daarnaast geniet het echtpaar met volle teugen van acht kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie