Afbeelding
ChristenUnie Veenendaal

Afscheidsreceptie voor Henk van Soest en Tineke Bette

6 mei 2022 om 15:15 Mensen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL ChristenUnie Veenendaal neemt op maandag 16 mei officieel afscheid van de oud-raadsleden Henk van Soest en Tineke Bette. Tijdens een receptie van 16.00 tot 18.00 uur in zalencentrum Eltheto op de Fluitersstraat 2 in Veenendaal kan iedereen ook persoonlijk afscheid nemen van het duo.

Van Soest en Bette hebben na de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart afscheid genomen van de gemeenteraad. ,,Ze mogen terugkijken op een mooie staat van dienst”, zegt fractiesecretaris Willem van Braak. ,,Henk zat sinds 2000 in de gemeenteraad en is tussentijds ook nog een aantal jaren wethouder geweest. Daarvoor was hij al onderdeel van het bestuur van de RPF en later de ChristenUnie. Tineke kwam in 2002 in de gemeenteraad door veel voorkeursstemmen te krijgen. Dit mandaat heeft ze de afgelopen 20 jaar meer dan waar gemaakt in al het goede werk dat ze voor Veenendaal heeft gedaan.”

Het bestuur en de fractie van de ChristenUnie Veenendaal nodigen vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, inwoners van Veenendaal en leden van de ChristenUnie Veenendaal uit om onder het genot van een drankje afscheid te nemen van Van Soest en Bette.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie