Onze mooie winkel
Onze mooie winkel De Heeren van 17

De Heeren van 17, dé koffie- en theespeciaalzaak van Veenendaal heeft dit voorjaar wat verandering ondergaan

1 juni 2023 om 15:19 Lokaal Deel je nieuws

De Heeren van 17, dé koffie- en theespeciaalzaak van Veenendaal heeft dit voorjaar wat verandering ondergaan. 

Sinds mei jl. zijn wij nu ook Jura Premium en E-commerce Partner, als premium partner kunnen wij onze klanten nog meer bieden dan voorheen. E-commerce partner houdt in dat wij onze producten nu ook in onze geheel vernieuwde webshop mogen aanbieden. Met bijna het complete Jura assortiment koffiemachines van Zwitserse kwaliteit kunnen wij iedere klant on- en offline perfect helpen met het maken van hun keuze. “Ontdek ons ruime assortiment koffiemachines die zowel geschikt zijn voor thuis- als zakelijk gebruik. Of u nu op zoek bent naar een simpele koffiemachine of juist een uitgebreid model met alle denkbare specialiteiten, wij hebben het voor u in huis.”(www.deheerenvan17.nl). Om alle machines een plekje te kunnen geven hebben wij een prachtig nieuw meubel geplaatst en tegen de achterwand in de winkel een nieuwe kast laten maken. In deze kast hebben wij nu een breder assortiment koffie- en theeproducten opgenomen en uiteraard enkele nieuwe soorten koffie. 

Naast deze producten hebben wij onze ijskoffiekaart ook uitgebreid, meer dan zes varianten welke bijna allemaal plantaardig uitgevoerd kunnen worden.

Wees welkom in de winkel en webwinkel om de veranderingen te bekijken, wij helpen u graag met het vinden van het juiste product.

De nieuwe hoek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie