Barend van Kooten, Hans Verschuren en Gerwin van Vliet bundelen hun krachten
Barend van Kooten, Hans Verschuren en Gerwin van Vliet bundelen hun krachten PUUR! Vloerengroep

Twee Veense bedrijven worden één: Ambifloor en de PUUR! Vloerengroep bundelen krachten

6 maart 2023 om 15:59 Lokaal Deel je nieuws

Een high end totaalassortiment in vloeren en raambekleding voor zowel de zakelijke als particulier markt.

Ambifloor en de PUUR! Vloerengroep bundelen hun krachten en zijn vanaf heden één bedrijf. Al jaren zijn beide bedrijven een bekende speler in zowel de regionale als landelijke markt. De afgelopen jaren maakten beide een snelle groei door. De wens ontstond om ook het innovatieve productassortiment verder vorm te geven. “Door onze krachten te bundelen kunnen we kwaliteit nog beter waarborgen en ontstaat een zeer compleet assortiment aan vloeren en raambekleding voor zowel de zakelijke als particuliere markt”, aldus Barend van Kooten, eigenaar van de PUUR! Vloerengroep.

Een uitbreiding van zowel de zakelijke als particuliere markt

De dochterondernemingen van de PUUR! Vloerengroep kennen ieder hun eigen specialisme. PUUR! Projectvloeren realiseert inmiddels al ruim 35 jaar een breed assortiment aan zakelijke vloeren. Het bestaande assortiment van coatingvloeren, PVC vloeren, marmoleum, tapijttegels, gietvloeren, ESD vloeren en microcementvloeren wordt uitgebreid met een compleet aanbod aan raamdecoratie. Gerwin van Vliet: “met deze stap zijn de diverse soorten gordijnen, duettes, plissés, jaloezieën, lamellen en horren van Ambifloor nu ook beschikbaar voor de zakelijke klantenkring van PUUR! Projectvloeren”.

Ambifloor is al bijna twintig jaar een bekende naam als particuliere woninginrichter in de wijde omgeving van Veenendaal. Het uitgebreide assortiment bestaat uit exclusieve PVC vloeren, tapijten, houten vloeren, gordijnen, raamdecoraties en alle varianten trapbekleding. Dit assortiment wordt nu uitgebreid met de gietvloeren en microcementvloeren van PUUR! Vloeren.

De showroom van PUUR! Vloeren zal in de loop van dit jaar compleet vernieuwd worden om zo de welbekende gietvloeren, microcementvloeren en woonbeton vloeren nóg beter te visualiseren. 

Een aanvulling op elkaar

Beide teams zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen. Barend: “De uitgebreide kennis en het netwerk van Ambifloor in de particuliere markt vormen een prachtige uitbreiding van onze klantenkring. Het uitgebreide assortiment aan vloeren en raamdecoratie biedt interessante mogelijkheden voor onze zakelijke klanten.” Dit beaamt Gerwin van Vliet: “De exclusieve giet- en microcementvloeren van de PUUR! Vloerengroep passen perfect binnen het segment van onze klantenkring. Eigenlijk was dit het enige wat we nog misten in ons assortiment. En ook de twee teams zijn een prachtige aanvulling op elkaar. We kijken uit naar de samenwerking!”

Voor meer informatie kijk op puurvloeren.nl, puurprojectvloeren.nl  en ambifloor.nl of kom langs in één van onze showrooms.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie