Jamsessie in Downtown Veenendaal
Jamsessie in Downtown Veenendaal Sjoerd Krijtenburg

Downtown geopend voor jamsessies en live muziek

3 februari 2023 om 11:48 Lokaal Deel je nieuws

Iedere tweede vrijdagavond van de maand is Downtown van 19.00u tot 22.00u geopend. Tijdens deze avonden is het voormalige kerkgebouw aan de Tuinstraat 133 namelijk het decor van de jamsessies die Jamsessie Veenendaal samen met Vlow0318 organiseert. Na de geslaagde nieuwjaarseditie in januari is er ook op 10 februari weer volop de gelegenheid om in een ongedwongen setting samen muziek te maken. Ook de meer passieve muziekliefhebber is van harte welkom om mee te genieten van live muziek onder het genot van een hapje en/of drankje.

Jonge muzikanten De jamsessie wordt vanaf 19:00u voorafgegaan door de Junior sessie. Deze laagdrempelige jamsessie is bedoeld voor leerlingen van de Veense muziekscholen en voor jonge muzikanten die nog niet zoveel ervaring hebben. Een paar akkoorden op gitaar of een basisritme kunnen spelen op een drumstel is al voldoende om mee te kunnen doen!

Ervaren muzikanten Om 20.00u trapt de huisband de jamsessie voor meer ervaren muzikanten af. Zij spelen eerst zelf een aantal liedjes waarna zij graag ruimte maken voor jou. Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee. 

Rond 22.00u sluiten we de sessie af.

Neem je band mee
Misschien speel je al in een band. Neem in dat geval je bandmaatjes mee om samen iets te laten horen tijdens de sessie!

Verzoeknummers 

Weet je al wat je wil spelen en vind je het fijn als de huisband jouw song meespeelt? Stuur je verzoeknummer dan vast in zodat wij kunnen bekijken wat er mogelijk is. Op onze website https://jamsessieveenendaal.nl vind je een formulier waarmee je jouw suggestie eenvoudig door kunt geven.

We ontmoeten je graag op vrijdag 10 februari 2023 in Downtown aan de Tuinstraat 133 in Veenendaal! Meer informatie vind je op https://jamsessieveenendaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie