Afbeelding
foto Pixabay

Eetclub Rhenen

3 februari 2023 om 11:36 Lokaal Deel je nieuws

Sámen koken en genieten van eten: dat is waar de nieuwe Eetclub om draait! Perfect voor ieder die van koken houdt, maar er niet meer zoveel energie voor heeft, of het saai vindt alleen voor zichzelf te koken bijvoorbeeld. Maar ook voor iedereen die koken minder goed in de vingers heeft en juist het samen eten gezellig vindt. Ieder doet namelijk mee naar eigen vermogen.

Nieuwe Eetclub bij de Buurtgarage

Vanaf 21 februari komen we één keer per maand, telkens op de derde dinsdag, bij elkaar in de Buurtgarage (Valleiweg 16, Rhenen). Om 16.00 starten we. Vrijwilligers Anja en Berry gaan samen met u de voorbereidingen treffen. Piepers schillen, groenten snijden, noem maar op: net wat u kunt en wilt doen. Rond 17.00 a 17.30 gaan we eten. 

Gezond en gevarieerd eten staat voorop. Heeft u een gerecht dat we echt eens moeten proberen? Of heeft u iets altijd al willen maken, maar is het er nooit van gekomen? We gaan het graag met u maken!

Opgeven noodzakelijk

Kosten voor de maaltijd bedragen €7,- per persoon. In verband met de inkoop dient u zich voor 19 februari op te geven. Dit kan bij Elle via buurtgarage@rhenen.nl of door te appen of bellen naar 06 19 42 69 67. 

Eet u mee?

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie