Uitnodiging Kliederkerk
Uitnodiging Kliederkerk PGV

Nieuw in Veenendaal: Kliederkerk!

28 mei 2022 om 21:53 Lokaal Deel je nieuws

Kliederkerk, een initiatief van de PKN (Protestantse Kerk Nederland), voor jonge gezinnen.

Kliederkerk is anders kerk dan je misschien verwacht. Aan de hand van een Bijbelverhaal doen we spelletjes, knutsel- en andere doe-activiteiten. Dat loopt uit in een korte viering en we sluiten af met een lekkere high tea.

Het is voor mensen binnen en buiten de kerk. Als jij op een leuke, ontspannen manier je kind/kleinkind iets wilt meegeven over de bijbel, zullen jullie je bij Kliederkerk thuis voelen.

Wij hopen vanuit de Protestantse Gemeente in Veenendaal met Kliederkerk een nieuw netwerk van mensen te ontwikkelen, over kerkmuren heen, waar je elkaar als ouders en kinderen kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.

De komende Kliederkerk is op zondagmiddag 12 juni en heeft als thema ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’. De inloop is vanaf 14.15 uur (het duurt tot ongeveer 16.30 uur) en nadat je iets te drinken hebt gehad, kun je starten. In je eigen tempo en alleen als je wilt. Ook de volwassenen mogen daarbij meedoen. Je merkt het vanzelf als we overgaan naar de viering over het thema en de afsluitende high tea/limonade/koffie.

Wil je ook meedoen? Geef jullie snel op - uiterlijk woensdag 8 juni - bij ds. Coby de Haan: drs.jdehaan@gmail.com Graag je leeftijd even vermelden.

Wanneer:        zondagmiddag 12 juni, inloop vanaf 14.15 uur

Waar:              De Open Hof,  Ronde Erf 86

Opgeven:        uiterlijk woensdag 8 juni (zie boven)

Welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie