Aubade op de markt
Aubade op de markt Jolijn Lemstra

Koningsdag 2022

26 maart 2022 om 12:16 Lokaal Deel je nieuws

Het mag weer! Wat zijn we blij dat wij op Koningsdag weer een programma mogen organiseren in het centrum van Veenendaal. Vorig jaar was het programma volledig online. Een geslaagde inzet, met veel dank aan de diverse partijen die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Maar we maken toch liever een echt oranje-feestje, in het centrum van Veenendaal!

Alvast inschrijven: Voor de kinderkleedjesmarkt moet je een kleedje reserveren. De reserveringen voor een plek in de Hoofdstraat en Hoogstraat gaan snel, let op er is beperkt ruimte, dus reserveer je kleedje! Ook voor het online Fifa toernooi kan je alvast inschrijven. Kijk hiervoor op www.27april.info 

Tradities
Uiteraard zijn er meer tradities die wij graag in ere houden, zoals de aubade ‘s ochtends op de Markt met aansluitend de fietsversier-wedstrijd en ‘s middags de finale van het schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar hebben we gekeken waar we nog kunnen verbeteren, zo gaan we voor het tweede jaar een Fifa (online) voetbaltoernooi organiseren en hebben we de Oranjeroute opgefrist. 

Krachten bundelen
Qua organisatie hebben we onze krachten gebundeld met verschillende andere organisaties in Veenendaal, zoals Winkelstad Veenendaal, Sportservice, MAAK Veenendaal en #ditisveenendaal, zodat we veel mooie activiteiten kunnen bieden. Samen staan we sterker!

Wil je het voorlopige programma al bekijken? www.27april.info

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie