Vernieuwde campagnewebsite SGP Veenendaal.
Vernieuwde campagnewebsite SGP Veenendaal. SGP Veenendaal

SGP Veenendaal publiceert definitief verkiezingsprogramma

18 januari 2022 om 13:12 Lokaal Deel je nieuws

PERSBERICHT – SGP Veenendaal heeft haar definitieve verkiezingsprogramma gepubliceerd. Met het motto “bouwen in vertrouwen” hoopt de SGP aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in te gaan. 

Deze slogan is niet zonder reden gekozen. In onze gemeente wordt immers veel gebouwd. Letterlijk. Veenendaal-Oost is daar het sprekende voorbeeld van. Veel mensen kijken uit naar een eigen woning. Daarnaast bouwt onze partij Veenendaal ook figuurlijk op. Door een samenleving in te richten en voorzieningen op te bouwen, bouwt de SGP iedere dag verder aan het Veenendaal dat wij voor ogen hebben.

Bijzonder en uniek is het wijkgerichte gedeelte in ons verkiezingsprogramma: specifieke speerpunten voor de verschillende wijken van onze plaats. Dit verkiezingsprogramma is sinds kort te lezen op onze vernieuwde campagnewebsite. Op www.bouweninvertrouwen.nu staat alle informatie over de activiteiten, kandidaten én het programma voor aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

In de campagne zijn wij dit jaar – meer dan anders – afhankelijk van digitale middelen. In deze periode verschijnt er iedere woensdag en vrijdag een video op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube waarin een kandidaat zich voorstelt. Binnenkort starten wij met een videoserie waarin de (wijkgerichte) speerpunten uit het verkiezingsprogramma worden uit- en toegelicht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie