Marieke van Ommeren levert haar punten in. AH Rhenen
Marieke van Ommeren levert haar punten in. AH Rhenen Bert Kämink

Douwe Egberts koffiewaardepunten sparen voor Voedselbank Neder Veluwe

9 december 2021 om 15:12 Lokaal Deel je nieuws

In december  wordt opnieuw een grote Douwe Egberts koffiewaardepunten actie gehouden. Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten. De Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee met deze succesvolle actie. Koffie is duur en zit praktisch nooit in de kratten.

Afgelopen jaren was de actie een groot succes in het gebied van Voedselbank Neder- Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Dit dankzij de medewerking van velen. Het resultaat was dat we afgelopen voorjaar voor de voedselbank in Rhenen en Elst meer dan 2000 pakken koffie beschikbaar waren. Deze zijn in de loop van het jaar in de voedselpakketten van de klanten gedaan.

Wilt u iedereen in uw omgeving attent maken op deze actie zodat men de punten nu al kan gaan verzamelen?

Inleveren

De koffiewaardepunten kunt u inleveren  bij Huis van de Gemeente, Sportcentrum’t Gastland, AH Rhenen, AH Elst, Buurtgarage  en diverse  kerkgebouwen.

In januari worden de punten verzameld en aangeboden aan Douwe Egberts.

Ook puntenbonnen van de Perla-koffie van AH zijn welkom, de bonnen worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank.

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Voedselbank Neder Veluwe , uitgiftepunt Rhenen

Info: actievoor@voedselbanknederveluwe.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie