Tickets
Tickets Igor Ovsyannykov via Pixabay

Film in Podium De Vlam: doe mee!

26 november 2021 om 09:13 Lokaal Deel je nieuws

De wereld van de film is weids en uitgestrekt. Wie zich daarin begeeft, gaat op avontuur. En dat voert langs allerlei landen, thematieken en iconische filmmakers. Gaat u mee op avontuur in Podium De Vlam? 

Wij, bestuur van Podium De Vlam, zoeken versterking voor de nieuwe Werkgroep Film. Deze werkgroep, die nu twee enthousiastelingen telt, is de opvolger van de Filmkring. Doel van de werkgroep: ook in 2022 een memorabel filmaanbod creëren in Podium De Vlam!

Wat doet de Werkgroep Film?

- ongeveer 10 films selecteren / programmeren in 2022

- deze filmavonden (of -middagen) begeleiden en uitvoeren

Creatieve vrijheid

De Werkgroep Film maakt haar eigen keuzes t.a.v. de programmering: thema’s, dagdelen, cinematografische accenten, het is aan de werkgroep om te bepalen. Veel creatieve vrijheid dus. 

Ontmoeting

Een kernfunctie van Podium De Vlam is ontmoeting. Een film bezoeken in Podium De Vlam is anders dan een ‘Netflix-avondje’. We ontmoeten elkaar, delen onze ervaringen met de film, de thematiek of de maker. Dat blijft je bij!

Ondersteuning

De communicatiemedewerker van Podium De Vlam zorgt voor de promotie van de filmavonden, in goed overleg met de werkgroep. Een bestuurslid van Podium De Vlam ondersteunt de werkgroep in de opstartfase bij praktische vragen.

Doe mee!

Wilt u uw liefde voor films delen met anderen? Kom dan kennismaken met ons. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer. Bel of mail secretaris Kitty van den Hoek, kittyvandenhoek@icloud.com en tel. 06 51 982 983.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie