Afbeelding
Pieter Vane

Expositie Beeldend Veenendaal van start gegaan

5 juni 2023 om 09:43 Kunst

VEENENDAAL Beeldend Veenendaal, de jaarlijkse expositie voor amateurkunstenaars en middelbare scholen, wordt dit jaar in een winkelpand in de Corridor gehouden. De schilderijen, foto’s en beelden volgens het thema ‘Beeldschoon’ en ook vrije werken, zijn ruim en overzichtelijk tentoongesteld.

Dit jaar wordt ook ruimte geboden aan de Veense fotoclub Camera Obscura, die dit jaar het honderdjarig bestaan viert. Achterin de expositieruimte is een studio ingericht waar de bezoekers gratis een portretfoto kunnen laten maken door deskundige clubleden. De resultaten van deze fotoshoot worden aan een droogmolen gehangen, een vrolijk gezicht. 

BELANGSTELLING

Zondagmiddag konden de bezoekers ook nog genieten van lekkere hapjes, een drankje en livemuziek van de Bro’s. Over belangstelling van het publiek valt niet te klagen: de teller van het aantal bezoekers stond zondag al op ruim 1400. 

(De tekst gaat verder onder de foto.)


De resultaten van de fotoshoot worden aan een droogmolen gehangen. - Pieter Vane

PRIJZEN

De expositie kan tot vrijdagmiddag 9 juni worden bezocht. Zaterdag 10 juni is de sluiting en zullen de jury- en publieksprijzen worden uitgereikt voor de mooiste kunstwerken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie