Afbeelding
duchili.com

Un Triomphe in Filmhuis Veenendaal gaat door

5 december 2021 om 12:00 Film

VEENENDAAL In theater Spectrum draait op zondagmiddag om 14.30 uur Un Triomphe van regisseur Emmanuel Courcol.

Filmhuis Veenendaal: ,,Een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over Étienne. Hij speelt een acteur die in de professionele herfst van zijn eigen carrière vijf verveelde gedetineerden coacht voor het opvoeren van het toneelstuk “Wachten op Godot”. De mannen zijn zeer divers in cultuur en karakter, maar allemaal weinig serieus en gemotiveerd. Tot de creatieve vonk overslaat en ze met hun onverwachte talent een succesvol tournee buiten de gevangenismuren maken. Het toneelstuk dat ze brengen is een symbolische afspiegeling van hun eigen situatie. Een echte feelgoodfilm, die niet alleen de waardigheid van deze bijzondere mannen belicht, maar ook de positieve kant van hun sombere situatie. Een 107 minuten durende Art House-productie die in 2020 werd genomineerd op het Festival van Cannes voor Beste Komedie.’’

De eerder geagendeerde voorstelling van The Courier op zaterdagavond 11 december is vanwege de aangepaste coronaregels gecanceld. Alle avondvoorstellingen zijn tot 18 december geannuleerd. Door de aangescherpte maatregelen zal er op zondagmiddag bij Un Triomphe geen pauze zijn tijdens de voorstelling. In het theater worden de algemene veiligheidsmaatregelen nauwlettend gevolgd. Dat betekent dat bezoekers een mondkapje moeten dragen bij binnenkomst en vertrek en hun QR-code moeten kunnen tonen, alvorens zij toegang krijgen tot de zaal.

Kaarten kunnen worden gereserveerd op de website www.filmhuisveenendaal.nl. Tot het eind van deze maand geldt de aanbieding dat het lidmaatschap voor het Filmhuis tot 1 januari 2023 slechts vijftien euro kost. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie