Afbeelding
Kelderman Groep

Eerste bewoners nieuwe woningen Pollux krijgen sleutel

26 november 2022 om 11:15 Nieuwbouw

VEENENDAAL Aannemer Kelderman Bouw uit Ede heeft binnen een half jaar tien woningen aan de Pollux in Veenendaal gebouwd. Gertjan van Burken en zijn partner Queenie Yip kregen als één van de eersten de sleutel van hun nieuwe huis. 

Het project aan de Pollux is een initiatief van projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede. Op de plek waar voorheen een vervallen schoolgebouw stond, maakte De Bunte een plan voor twee rijen van vijf woningen. Dankzij bijzondere gevels met twee tinten bakstenen hebben deze woningen een heel eigen karakter gekregen. 

Voor de 10 woningen waren meer dan tachtig gegadigden. ,,Wij waren één van de gelukkigen die voor dit project in aanmerking kwamen”, vertelt Gertjan. ,,We zijn vervolgens naar de makelaar gegaan en toen bleek dat dit huis inderdaad financieel haalbaar was voor ons, hebben we direct onze handtekening gezet. We vinden het huis mooi en zijn enthousiast over de locatie vlakbij het centrum. Dat is echt een bonus.”

Nu Gertjan en Queenie de sleutel hebben, gaan ze zelf aan het werk om de woning nog te vervolmaken. Gertjan gaat samen met een vriend de vloeren leggen en zijn broer stuct de muren. ,,De keuken komt in januari; we hopen er halverwege die maand dan in te kunnen.”

Mede dankzij de kijkdagen is er al behoorlijk wat contact tussen de buren. ,,We bleken een aantal mensen al te kennen. Dat is toch ook het leuke van Veenendaal. Wij zijn hier beide opgegroeid en zien onszelf niet snel vertrekken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie