Dag van de Mantelzorg 2021 in Ouwehands
Dag van de Mantelzorg 2021 in Ouwehands Welzijn Rivierstroom

Dag van de Mantelzorg 2022: high tea De Blaauwe Kamer

6 oktober 2022 om 17:21 Overig Deel je nieuws

In Gemeente Rhenen vieren we op zaterdag 12 november de nationale Dag van de Mantelzorg met een smakelijke high tea bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer! 

Mantelzorgers, mensen die langdurig en intensief zorgen voor een naaste, zijn onmisbaar en van grote waarde voor gemeente Rhenen. Om alle mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorgknooppunt Rhenen te bedanken voor hun inzet, zetten we ze 12 november graag in het zonnetje.

Programma 12 november

De middag start om 13.30 met een welkomstdrankje. Om 14.15 opent wethouder Hans Boerkamp de high tea. Vervolgens genieten we van 14.30 – 16.30 van de high tea. Samen met muziekgroep Fellows uit Rhenen maken we van deze middag een feestje! 

Speciaal voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers kunnen ook nog kiezen uit een van de volgende activiteiten: escape room The Break In, escape room Treasure Island (beiden 8 t/m 14 jaar) of lasergamen (8 t/m 21 jaar). Keuze dient bij opgave doorgegeven te worden.

Opgeven uiterlijk 2 november

Bij Elle Joosten, Mantelzorgknooppunt Rhenen, 0619426967, mantelzorg@rhenen.nl, waarbij u vermeldt met hoeveel personen u komt (u mag iemand meenemen) en of u allergieën heeft! Kunt u niet komen maar staat u wel ingeschreven als mantelzorger voor een inwoner van Rhenen? Geef dit door aan Elle, dan krijgt u toch een presentje thuisbezorgd! 

Inschrijven bij Mantelzorgknooppunt Rhenen

Bent u nog niet ingeschreven bij het knooppunt? Neem dan contact op met Elle via mantelzorg@rhenen.nl en zij helpt u verder met de inschrijving.

Dag van de Mantelzorg 2021 in Ouwehands
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie