Een dag vol workshops voor koperblazers
Een dag vol workshops voor koperblazers De Muzen

Workshops voor koperblazers bij De Muzen

28 september 2022 om 14:11 Overig Deel je nieuws

VEENENDAAL - Het is zaterdag 15 oktober weer tijd voor de Koperdag van De Muzen! Er zijn verschillende workshops voor trompet, hoorn, trombone en tuba en het programma wordt afgesloten met een concert voor publiek.

Deelnemers aan de Koperdag worden ingedeeld in drie groepen, gebaseerd op niveau. Samen ga je aan de slag in verschillende workshops, waarbij het gaat om samenspelen, improvisatie, blaastechnieken en effectiever leren studeren. De workshops worden gegeven door Jochem van Hoogdalem ( docent hoorn), Simon Pugsley (trombonedocent) en gastdocent Arne Visser.

Arne Visser

Tubaïst, dirigent en docent Arne Visser (1981) is een veelzijdig musicus met een brede interesse en een groot werkgebied. Als dirigent is hij gespecialiseerd in hedendaags en symfonisch repertoire, met uitstapjes naar de pop-, film- en wereldmuziek. Als tuba- en euphoniumspeler is hij vaak op een podium te vinden met symfonieorkesten, muziektheatergroepen en in kamermuziek-gezelschappen. Naast de volle concertagenda doceert Arne op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het bijbehorende JongKC. Meer informatie over Arne Visser is te vinden op https://arnevisser.com.

Dagindeling

De Koperdag is zaterdag 15 oktober van 9.30 tot 15.30 uur. Het afsluitende concert begint om 15.00 uur in de zaal van Spectrum. Publiek is hierbij van harte welkom. Tussendoor is er een pauze. Deelnemers moeten wel zelf een lunch meenemen.

Aanmelden

Deelname kost € 5,00 voor leerlingen van De Muzen. Ook koperblazers die geen les volgen bij De Muzen, zijn van harte welkom om mee te doen. Deelname kost dan € 10,00.

Aanmelden kan door te mailen naar info@demuzen.nl en bij aanmelding graag vermelden op welk niveau je speelt (A, B, C, D). 

De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie