Naast de gemeente is de promotie van Veenendaal ook van belang voor bijvoorbeeld Winkelstad Veenendaal.
Naast de gemeente is de promotie van Veenendaal ook van belang voor bijvoorbeeld Winkelstad Veenendaal. Stichting Winkelstad Veenendaal

MMCmedia mag promotie van Veenendaal blijven verzorgen

29 mei 2022 om 09:00 Politiek

VEENENDAAL Het college wil verder met MMCmedia voor het promoten van Veenendaal. Zij heeft besloten dit bedrijf, in afwijking van het inkoopbeleid, de opdracht voor de merkcampagnes opnieuw te gunnen voor het ‘Merk Veenendaal’.

door Peter Kuijpers

,,De gemeente verzorgt voor het ‘Merk Veenendaal’ namens zeven partners de administratie. Wij verstrekken dus tevens de opdracht aan MMCmedia voor de advertenties en campagnes. Maar omdat de gemeente dit regelt, zijn wij ook gehouden aan de regels voor het aanbesteden. Bij bedragen boven de 50.000 euro per jaar moeten we dit dan Europees aanbesteden. Waarschijnlijk blijven we net onder dit bedrag, maar misschien gaan we er iets overheen. Daarom gaan we vast in afwijking van het inkoopbeleid onderhands de opdracht opnieuw aan MMCmedia gunnen. Zij doen dit al naar tevredenheid’’, laat wethouder Marco Verloop weten.

Als lokale overheid volgt zij hiermee de wettelijk bepaalde regels, waar het college met een motivatie vooraf van af mag wijken. Naast de gemeente is de promotie van Veenendaal tevens van belang voor regio de Heuvelrug en beurzen en bijeenkomsten. Van zowel activiteiten vanuit cultuur en sportorganisatie tot bedrijven en zeker de Winkelstad Veenendaal.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie