Afbeelding
Jan van den Brink

Timo van Harten fietst 50 keer het Paardenveld omhoog voor goed doel

28 mei 2022 om 19:12 Maatschappelijk

RHENEN Maar liefst 50 keer die steile klim van het Paardenveld omhoog. Dat allemaal voor een goed doel. Voor steun aan de ‘Wens Ambulance Utrecht’. Die uitdaging ging Timo van Harten zaterdag op zijn racefiets aan. 

Aangemoedigd door familie, vrienden en sponsors die een plek hadden gevonden op het terras van Brasserie Van Toor onderaan de Molenstraat/Herenstraat snelde Timo met een fiks aantal ‘knechten’ via de Herenstraat naar de puist van het Paardenveld. Bovenaan het Paardenveld ging het 50 keer rechtsaf de Nieuwe Veenendaalseweg naar beneden om weer richting het Paardenveld te koersen. 

EMOTIES In het centrum werd hij bij elke doorkomst luid aangemoedigd. Na afloop zei Timo het volgende: ,,Ik ben om 10.00 uur begonnen en om 16.00 uur had ik er 50 beklimmingen opzitten. Tijdens de klim werd ik al fietsend bijgestaan door vrienden van de volleybalclub en collega’s van het werk. Er is echt veel geld opgehaald voor de ‘Wens Ambulance Utrecht’. De publieke belangstelling was groot. De 7-jarige Nout, zoontje van mijn zieke zwager, fietste ook een keer omhoog. Nog wat andere kinderen klommen ook mee. Dat zorgde voor de nodige emoties.’’ 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie