Directeur Ronald ter Hoeven van Sportservice De Vallei.
Directeur Ronald ter Hoeven van Sportservice De Vallei. Casper Korver Fotografie & DesignFotograaf Ede

Directeur Ronald ter Hoeven weg bij Sportservice De Vallei

24 mei 2022 om 17:30 Maatschappelijk

RHENEN Directeur Ronald ter Hoeven van Sportservice De Vallei vertrekt per 1 juni bij die organisatie om wethouder te worden in de gemeente Rheden. Dat meldt Sportservice in een persbericht. Sportservice Rhenen is onderdeel van Sportservice De Vallei.

,,Sinds Ter Hoeven in 2015 werd aangesteld, heeft Sportservice De Vallei zich onder zijn leiding ontwikkeld tot een lokaal betrokken en regionaal ondernemend sportbedrijf. De Raad van Commissarissen gaat per direct op zoek naar een geschikte opvolger’’, aldus de organisatie.

De Raad van Commissarissen (RvC) betreurt het dat Ter Hoeven de organisatie gaat verlaten, maar respecteert zijn besluit. RvC-voorzitter Wim Ludeke: ,,Ronald heeft in de afgelopen jaren een sterke organisatie opgebouwd, die in de regio Foodvalley sport en bewegen op de kaart heeft gezet. Wij zien dat er onder zijn leiding een gezonde, ondernemende en innovatieve organisatie is ontstaan, die de gemeenten en maatschappelijke organisaties op het gebied van sport en bewegen ondersteunt en ontzorgt. Natuurlijk vinden we het jammer dat hij de organisatie gaat verlaten, maar we wensen hem alle succes in zijn volgende rol als wethouder in Rheden.”

Ter Hoeven zelf is blij met zijn bijdrage aan Sportservice De Vallei: ,,De organisatie heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke maatschappelijke partner voor gemeenten in de regio Foodvalley. Ik ben er trots op dat ik daar mijn bijdrage aan heb kunnen leveren en heb er alle vertrouwen in dat de organisatie de ingeslagen weg zal doorzetten.”

Ter Hoeven zal de komende periode zijn werkzaamheden afronden. Op korte termijn wordt de werving voor een nieuwe directeur-bestuurder opgestart door de Raad van Commissarissen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie