Gerrit van de Werd (links) en Rob van Zwieten
Gerrit van de Werd (links) en Rob van Zwieten Buitenzorg

Wie houdt van tuinieren?

20 mei 2022 om 11:59 Lokaal Deel je nieuws

Sinds een aantal jaren werken cliënten van Zideris en leerlingen van VSO School De Blink in de BuitenTuin en verzorgen zij in het dierenkamp aan de Ruisseveen de dieren van Stichting Buitenzorg. Ze worden professioneel begeleid door Zideris en ondersteund door vrijwilligers van Buitenzorg.

Op 19 mei jl. ondertekenden de voorzitter van Stichting Buitenzorg Gerrit van de Weerd en de directeur van Zideris Rob van Zwieten het contract voor een voortzetting van deze samenwerking voor de komende 3 jaar.

Er zijn nog een aantal vrijwilligers nodig, die als maatje komen helpen in de BuitenTuin. Wie van tuinieren houdt en een dagdeel in de week beschikbaar is, kan zich aanmelden of informatie opvragen via info@stichtingbuitenzorg.nl of bellen met de coördinator van de vrijwilligers: Asje Palland 06-25092765 of asje@stichtingbuitenzorg.nl.

Daarnaast zijn natuurlijk ook mensen welkom om – via de WMO of de eigen zorgorganisatie – te komen werken in de BuitenTuin en/of het dierenkamp. Neem hiervoor contact op met klantcontact@zideris.nl of 06 83 16 72 72.

Ludo werkt met veel plezier in de BuitenTuin
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie