Topcellist Detmar Leertouwer speelt op het openingsfeest van Podium De Vlam, 12 juni.
Topcellist Detmar Leertouwer speelt op het openingsfeest van Podium De Vlam, 12 juni. Dominus Maris Music Productions

Openingsfeest Podium De Vlam 12 juni

20 mei 2022 om 11:13 Lokaal Deel je nieuws

Podium De Vlam: een bekend gebouw aan de Beukenlaan 2 in Rhenen, maar een kersverse organisatie. Graag stellen wij ons aan je voor op zondagmiddag 12 juni 13.00 – 17.00 uur tijdens ons muzikale openingsfeest. De entree is gratis, opgave noodzakelijk.

Het programma van ons openingsfeest is een etalage van al het moois dat Podium De Vlam te bieden heeft. Met optredens van jazztrio BACHZONDERPRUIK en topcellist Detmar Leertouwer. Verder is te gast auteur en wetenschapsjournalist Jaco Berveling n.a.v. zijn nieuwe boek ‘De man met de ijzeren schedel’. Hierin verhaalt Berveling over een vijftal rondreizende artiesten van weleer, die hele bijzondere ‘afwijkingen’ hadden. Wat maakte (en maakt) hen zo fascinerend?

Laat je verwonderen

Het thema van ons openingsfeest is ‘Mens, laat je verwonderen’. Podium De Vlam heeft niet voor niets als ondertitel: ontdekken – bezinnen – ontmoeten. Wij zijn mateloos gefascineerd door mensen, hun kunsten en culturen. Dat zie je terug in ons programma. Zie ook www.podiumdevlam.nl

Opgave

Kom naar ons openingsfeest: ‘Mens, laat je verwonderen’! Opgave via info@podiumdevlam.nl, je ontvangt dan het uitgebreide programma. Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/podiumdevlam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie