Raadsleden strijden in Veenendaal om nationale titel
Raadsleden strijden in Veenendaal om nationale titel PR Sportservice Veenendaal

Ruim dertig deelnemers NK Wielrennen voor Raadsleden in Veenendaal

18 mei 2022 om 21:12 Activiteiten Deel je nieuws

VEENENDAAL – Vierendertig raadsleden uit Nederland gaan vrijdag met elkaar de strijd aan om de titel Landskampioen in de wacht te slepen. Voorafgaand aan de wegwedstrijd Veenendaal-Veenendaal voor vrouwen organiseert Sportservice Veenendaal het eerste officieuze Nederlands Kampioenschap wielrennen voor Raadsleden. Het parcours wordt uitgezet vanaf de Kerkewijk, via Duivenwal, Kanaalweg, Lindenlaan, Stationssingel en Goeie Spoor. De renners rijden een afstand van 40 kilometer. De wedstrijd start om 10.00 uur op de Kerkewijk.

Harm Jan van Ginkel (Sportservice Veenendaal): “34 Deelnemers is een mooi aantal. Het leuke is dat de renners uit het hele land komen, uit Wognum, Groningen, Wassenaar, maar eveneens uit de regio. Ook uit Veenendaal doen raadsleden mee. Natuurlijk verwachten we de initiatiefnemers Jaap Pottjewijd en Kees Lochtenberg, maar ook fractievoorzitters als Harold Schonewille en Tijs van der Weele. In totaal doen acht Veenendaalse raadsleden mee.

Veenendaal-Veenendaal

Wielerronde Veenendaal-Veenendaal wordt sinds 1985 gereden. 2022 is een bijzonder jaar: voor het eerst sinds de geschiedenis wordt er op twee dagen gereden. Bovendien zijn er side-events voor jong en oud. Meer informatie? Kijk op www.veenendaal-veenendaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie