Afbeelding
Lilian Steensma

‘Stap eens op een e-bike van Brinckers’

11 mei 2022 om 13:03 Zakelijk

VEENENDAAL Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet? Johan van der Zijden deed het. De destijds fervent racefietser begon zo’n tien jaar geleden achter zijn huis een bescheiden werkplaats waar hij fietsen repareert en onderhoudt. Later kwam daar de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen bij. Vandaag is Johan ook Brinckers-dealer voor de hele regio. 

door Lilian Steensma

De werkplaats van Johan achter zijn huis aan de Jacob van Ruysdaelstraat is klein, maar van alle gemakken voorzien. Het is er keurig opgeruimd. ,,In een puinhoop kan ik niet werken. Dan raak ik het overzicht kwijt”, zegt hij met een lach. ,,De afgelopen jaren hebben veel mensen het fietsen herontdekt. De vraag naar vakmannen die fietsen kunnen repareren nam toe. Toch overwoog ik nooit om uit te breiden. Ik wil de kwaliteit leveren die mensen van mij gewend zijn, dus ik doe alles zelf. Waar ik echt blij van word? Een klant die laat weten dat zijn fiets na een onderhoudsbeurt weer loopt als een zonnetje. Dat geeft voldoening.”

BRINCKERS In zijn werkplaats staan tegen de wand nieuwe elektrische fietsen uit de collectie van het Nederlandse merk Brinckers. Johan: ,,Ik heb goede ervaringen met Brinckers. Of je nu een elektrische fiets wilt om naar je werk te gaan, of voor een ontspannen tochtje in je vrije tijd, er is een Brinckers die bij jou past. Tijdens de opstapdagen van 13 en 14 mei kan je hier de hele collectie uitproberen. Ik help je graag ontdekken en ervaren welke fiets het beste geschikt is voor jou.”

ONDERHOUD Wat er zo bijzonder is aan Brinckers? ,,Dat moet je eigenlijk echt zelf even komen zien en voelen”, zegt Johan. ,,Brede banden, een comfortabel stuur en de meest betrouwbare techniek maken het een fiets waar je breed glimlachend op wegrijdt. En als je dan een fiets hebt gevonden, wil je die natuurlijk goed laten onderhouden. Onderhoud is belangrijk! Breng je fiets niet pas naar de fietsenmaker als ie stuk is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt kan je veel geld en frustratie besparen.”

GEDREVEN Johan is een gedreven vakman. Hij weet uit ervaring hoe belangrijk een betrouwbare, passende fiets is. Op zijn website vind je veel informatie over wat hij te bieden heeft. ,,Maar een proefrit maken is natuurlijk beter”, zegt hij. Dat kan dus op vrijdag 13 mei tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag 14 mei tussen 9.00 en 18.00 uur. Je profiteert van mooie acties, zoals een gratis accu-upgrade op verschillende modellen. ,,De koffie staat klaar”, besluit Johan. ,,Kom en maak in alle rust kennis met de hele collectie elektrische fietsen van Brinckers. Ik vertel je er graag alles over.”

Informatie: JZ Fietstechniek, Jacob van Ruysdaelstraat 9a, Veenendaal, www.jzfietstechniek.nl, tel. 0318-751088.

Dit artikel wordt u aangeboden door JZ Fietstechniek. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie