Afbeelding
Caecilia Veenendaal
Muziek in Veenendaal

Caecilia neemt je mee naar Broadway

28 april 2022 om 13:10 Muziek

VEENENDAAL De Veenendaalse Harmonie Caecilia neemt je op dinsdag 21 mei mee naar Broadway. Deze veelbelovende show in De Basiliek belooft een avondvullend spektakel te worden. Zing mee met bekende nummers als Brand New Day, leef mee met Evita in Don‘t cry for me Argentina, dans mee met Greased Lightling en oefen maar vast op Supercalifragilisticexpialidocious uit Mary Poppins.

door Co Keulstra

De Harmonie Caecilia bestaat dit jaar 118 jaar. De viering van het 115 jaar bestaan ging niet door vanwege de lockdown. Ook de Sound of Hollywood van 20 november 2021 kon niet doorgaan vanwege de pandemie. Nu pakt de harmonie stevig uit met een avondvullend programma in De Basiliek met bekende musicalsongs. 

Nelis Drost zit in het bestuur en zegt er het volgende over: ,,De nummers worden ten gehore gebracht door het uit vijftig man bestaande orkest en met medewerking van zang en een combo. De presentatie wordt deze avond verzorgd door Martijn van Nellestijn. Deze avond brengt het publiek naar Broadway, met zijn mooie kleding en geweldige musicalmuziek. Het orkest heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround concertorkest met een zeer breed repertoire. Deze keer gaan we dus naar Amerika, naar Broadway!”

Het orkest van Caecilia speelt ook regelmatig transcripties van het grote symfonische, opera, operette en musicalrepertoire, evenals muziek uit het lichte genre. Muzikale experimenten worden niet geschuwd. Caecilia vervult wat muziek betreft een belangrijke voortrekkersrol in de regio en heeft ook veel ervaring opgedaan in het begeleiden van gerenommeerde artiesten en koren.

Tickets á 15 euro voor deze muzikale avond kunnen besteld worden via: www.caecilia-veenendaal.nl/bestellen-tickets-braodway-inconcert Kinderen onder 15 jaar betalen 10 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie