Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

Tweede winnaar Veenendaal Loves Fashion Weeks verrast met cheque

12 april 2022 om 14:17 Winkels

VEENENDAAL Met het uitreiken van de laatste cheque aan de gelukkige winnaar zijn de Veenendaal Loves Fashion Weeks alweer voorbij. De organisator van de modeweken, Stichting Winkelstad Veenendaal, kijkt wederom terug op een geslaagde actie. Het winkelend publiek maakte van 19 maart tot 3 april kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van een nieuwe outfit. Op dinsdag 12 april werd de tweede winnaar, Bernadette Koopmans samen met haar dochter Lily, verrast met een prachtige cheque 144,95 euro.

Bernadette had voor haar dochter een leuk tasje gekocht bij Shuz by Schmit aan de Bernard van Kreelpoort 10. Speciaal voor de gelegenheid had Lily het tasje omgedaan. ,,Wij winnen eigenlijk nooit wat, dat maakt het winnen wel extra leuk. We hebben net weer leuke schoenen gezien en ik denk dat we deze zo ook maar kopen’’, zegt Bernadette glimlachend.

Binnenstadmanager Henny Jansen had de eer om voor de tweede keer tijdens deze actie de cheque uit te reiken. ,,We organiseren de actie omdat we het belangrijk vinden dat mensen bij lokale ondernemers kopen. Winkelstad Veenendaal heeft op het gebied van mode enorm veel te bieden. Met deze actie brengen we dat onder de aandacht. Het is dan ook erg leuk om te zien dat het aantal deelnemers aan de actie telkens weer groeit. Dit jaar hadden we meer dan 1000 deelnemers. Maar het leukste is toch, dat we iemand met een mooie cheque kunnen verrassen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie