Winkelcentrum de Ellekoot werd, ondanks het weer, feestelijk heropend.
Winkelcentrum de Ellekoot werd, ondanks het weer, feestelijk heropend. Pieter Vane

Feestelijke (her)opening van winkelcentrum de Ellekoot

10 april 2022 om 17:26 Winkels

VEENENDAAL Winkelcentrum de Ellekoot werd afgelopen zaterdag 9 april heropend. Door het weer was het nog een uitdaging voor de organisatie om het feestelijk te houden.

Tijdens de toespraken van wethouder Engbert Stroobosscher en genodigden viel er wat regen, bezoekers konden onder de grote parasols bij het plein in het winkelcentrum Ellekoot schuilen en luisteren bij een consumptie voor wie dat wilde.  

Wethouder Stroobosscher ging in een uitgebreide toespraak in op de vele facetten en de noodzaak uiteindelijk met betrekking tot de renovatie van het winkelcentrum, wat een vol jaar heeft geduurd. Mevrouw Beekhuis van vastgoed beheer pensioenfonds metaal en techniek, haakte hier vervolgens op in met benoeming van details van de renovatie.  

Het muzikanten duo Nicky en Filippo zorgde voor de muzikale noot met zang en gitaar. Een aantal krachtige rukwinden gepaard met hagel en regenbuien verstoorde plots wreed deze idylle en men kon ternauwernood have en goed in veiligheid brengen met medewerking van de vele aanwezigen.

Wethouder Stroobosscher en mevrouw Beekhuis hielden een toespraak.
Afbeelding
Het muzikanten duo Nicky en Filippo zorgde voor de muzikale noot met zang en gitaar.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie