Daan van Burken, die al sinds 1974 bij Albert Heijn werkt, mocht het lint bij de ingang samen met supermarktmanager Willem-Jan Brans doorknippen.
Daan van Burken, die al sinds 1974 bij Albert Heijn werkt, mocht het lint bij de ingang samen met supermarktmanager Willem-Jan Brans doorknippen. Ruben Schipper

Albert Heijn de Ellekoot weer open na verbouwing

1 februari 2022 om 13:12 Winkels

VEENENDAAL De Albert Heijn-vestiging in winkelcentrum de Ellekoot heeft na een grondige verbouwing dinsdag de deuren weer geopend. Daan van Burken, die al sinds 1974 bij Albert Heijn werkt, mocht het lint bij de ingang samen met supermarktmanager Willem-Jan Brans doorknippen.

De vernieuwde supermarktvestiging is ruimer geworden, opnieuw ingedeeld en heeft bredere gangpaden. ,,Klanten reageren enthousiast, ze vinden de winkel erg mooi geworden. We kregen meteen al veel complimenten”, aldus de supermarktmanager.

Daarnaast maakt de winkel nu onder meer gebruik van elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie en is het aantal zelfscancassa’s uitgebreid. ,,We hebben ook overal ledverlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel. We gebruiken geen gas meer, en dat levert een forse energiebesparing op”, legt Brans uit. 

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn de Ellekoot de overgebleven voorraad verse en diepvriesproducten ter waarde van zo’n 5000 euro aan de lokale voedselbank Veenendaal. ,,Heel fijn dat we deze organisatie zo extra konden ondersteunen”, zegt de supermarktmanager.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie