Afbeelding
Eyelove

Optiekketen Eyelove heropent verkooppunt in Veenendaal

25 januari 2022 om 13:46 Winkels

VEENENDAAL Toe aan een nieuwe bril? De trendy brillen van Eyelove zijn binnenkort weer verkrijgbaar in Veenendaal. Op vrijdag 28 januari opent Eyelove een nieuw verkooppunt in DA Soap & Spices aan de Dr. Slotemaker de Bruïneplein 25. ,,Anders dan andere optiekketens verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen. Met een sterk wisselend assortiment biedt Eyelove de klant volop mogelijkheid om voor iedere gelegenheid een bijpassende bril te kopen”, aldus directeur Paul Berkelmans.

,,Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Veenendaal en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Bij DA Soap & Spices hebben klanten de keuze uit 225 trendy monturen, die allemaal voor een vaste prijs als bril op iedere sterkte en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn, inclusief gratis oogmeting.”

Eyelove biedt brillen aan voor vaste lage prijzen zonder verrassingen aan de kassa”, belooft Berkelmans. ,,Een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij kost bij Eyelove 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte 99 euro en een multi-plus bril met een extra breed leesgedeelte 149 euro.”

Klanten kunnen bij Eyelove zonder afspraak terecht voor een gratis oogmeting die wordt gedaan met behulp van geavanceerde automatische oogmeetapparatuur. Eyelove houdt zich hierbij aan alle richtlijnen van de overheid en het RIVM, zodat klanten veilig en vertrouwd een bril kunnen aanschaffen. Bovendien kunnen klanten met een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Met het nieuwe verkooppunt in Veenendaal telt Eyelove inmiddels ruim 160 verkooppunten in Nederland en België.

Eyelove Veenendaal is te vinden bij DA Soap & Spices, Dr. Slotemaker de Bruïneplein 25, 3904 CX Veenendaal, telefoon 0318-512390. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie