Veenendaal Megamix Project 2 op YouTube

17 januari 2022 om 16:01 Lokaal Deel je nieuws

De tweede editie van het Veenendaal Megamix Project is uit. Hierin mixt DJ 4-Get it zijn bijdragen van het Veenendaal Remix Project op chronologische volgorde aan elkaar. Het is te beluisteren op het YouTube kanaal van Veense Peper.

Elke maand dagen twee Veenendaalse artiesten, DJ 4-Get it en De Vuist, elkaar uit om een nummer te remixen. De ene maand kiest 4-Get it het nummer; de andere maand De Vuist. Doordat ze allebei een remix van hetzelfde nummer maken, komen hun artistieke verschillen goed naar voren.

DJ 4-Get it legt uit waarin hij anders is dan De Vuist: “Ik ben van de orde, hij is van de chaos. Ik ben van de opbouw, hij is van alle registers open. Ik ben van de dansvloer, hij is van de kunstgalerie.”

Als er 15 nummers zijn geremixt, verwerkt DJ 4-Get it zijn bijdragen tot een dance set. Om de mijlpaal te vieren. Nu er 30 nummers zijn behandeld, is het dus tijd voor de tweede set.

In Veenendaal Megamix Project 2 zijn remixes te horen van nummers van uiteenlopende artiesten. Van de Mosselman tot Evanescence, en van DJ Rob tot Bonnie Tyler.

Veenendaal Megamix Project 2 is te beluisteren op het YouTube kanaal van Veense Peper, waar DJ 4-Get it en De Vuist al hun werk uitbrengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie