De top vijf van Lokaal Veenendaal: Kees Lochtenberg, Barbara van Ravenswaaij, Jaap Pottjewijd, Natalie van Oort-Hooijer en Yasin Makineli.
De top vijf van Lokaal Veenendaal: Kees Lochtenberg, Barbara van Ravenswaaij, Jaap Pottjewijd, Natalie van Oort-Hooijer en Yasin Makineli. Lokaal Veenendaal

Lokaal Veenendaal presenteert verrassende kandidatenlijst: ‘Een team om trots op te zijn’

12 januari 2022 om 07:23 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL Lokaal Veenendaal heeft de definitieve kandidatenlijst gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. De top vijf bestaat uit kandidaten met doorgewinterde politieke ervaring, aangevuld met nieuw talent. ,,Een verfrissende combinatie met als resultaat een krachtig, harmonieus en evenwichtig team. Een team om trots op te zijn en waarmee we het Veen weer op één gaan zetten”, aldus voorzitter Eli Draaisma.

Raadslid van het jaar 2020 Jaap Pottjewijd voert de lijst aan, gevold door nieuwkomer Barbara van Ravenswaaij. Ondernemer & ervaren politicus Kees Lochtenberg staat op nummer drie, nieuw talent Nathalie van Oort-Hooijer op 4. Verrassend is de nummer 5: Yasin Makineli. Raadslid Makineli heeft besloten zich aan te sluiten bij Lokaal Veenendaal. ,,Hij werkte al vaker samen met de fractie en zag daarin een gemeenschappelijk doel: ‘Tussen de inwoners in staan en opkomen voor de rechten van alle Veenendalers’”, aldus Draaisma.

TROTS Fractievoorzitter van Lokaal Veenendaal, Eli Draaisma: ,,Ik ben trots op deze partij en de enthousiaste inzet en kennis van de kandidaten waarmee wij in maart 2022 de gemeenteraadsverkiezingen in gaan. Ik heb er vertrouwen in dat we met deze fractie de inwoners van Veenendaal kunnen vertegenwoordigen en verwacht ook een klinkend resultaat in maart zodat we als partij de verantwoording kunnen nemen in de nieuwe raad.”

KANSENGELIJKHEID Lijsttrekker Jaap Pottjewijd: ,,We willen er zijn voor Veenendaal, voor de inwoners én voor de Veense ondernemers, zonder daarbij de rekening neer te leggen bij toekomstige generaties. Door te investeren in wonen, duurzame energie, sport en cultuur streven we naar een gezonde bevolking in een schone stad. Een groene en leefbare stad waarin iedereen zichzelf kan zijn. Kansengelijkheid is voor Lokaal Veenendaal erg belangrijk. Alle kinderen verdienen een goede startpositie, iedereen moet in onze samenleving mee kunnen doen. Samen maken we Veenendaal fijner én mooier, voor iedereen.”

De volledige kieslijst van Lokaal Veenendaal
1 Jaap Pottjewijd
2 Barbara van Ravenswaaij
3 Kees Lochtenberg
4 Nathalie van Oort Hooijer
5 Yasin Makineli
6 Gerda van de Pol
7 Jan Peter Schenk
8 Eli Draaisma
9 Hans Otten
10 Richard Sterkenburg
11 Cees van Doodeweerd
12 Addy Landzaat
13 Joop Rijkhof
14 Hennie Henzen
15 Thierry Haasbroek
16 Astrid Prins
17 Maarten Meun
18 Annette van Dijk
19 Rob Rugebrecht
20 Jos van de Berg
21 Govert Govers
22 Roelf van Dam
23 André Heuvelman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie