fracties GroenLinks en PvdA  en dhr Lammert Vink van InfoSupport
fracties GroenLinks en PvdA en dhr Lammert Vink van InfoSupport InfoSupport

PvdA en GroenLinks bezoeken InfoSupport

10 januari 2022 om 07:01 Lokaal Deel je nieuws

In het gezamenlijk optrekken naar de verkiezingen hebben de fracties van GroenLinks en PvdA samen ook een werkbezoek gebracht bij InfoSupport. Dhr Lammert Vinke ontving ons hartelijk en samen spraken wij over wat wij als politiek voor InfoSupport kunnen betekenen en omgekeerd wat InfoSupport doet voor Veenendaal.

Een prachtbedrijf met een naar ons idee gezond werkklimaat, met aandacht voor de werknemers. Een behoorlijk groot percentage van de werkgelegenheid komt uit de regio Foodvalley. Een bedrijf dat iedere tien jaar een verdubbeling kent van het aantal werknemers. Het bedrijf telt ca 670 medewerkers en zal over tien jaar met zo’n 1300 mensen een in de naaste toekomst belangrijke werkgelegenheid factor voor Veenendaal en onze regio zijn. Vanwege deze groei zal InfoSupport moeten uitwijken naar een nieuwe locatie. Een oer-Hollands familiebedrijf dat een heldere visie heeft over het in Europa houden van haar bescherming van data die alleen voldoet aan het Nederlandse of Europese recht. Niet overgeleverd is aan de Amerikaanse big three (MAG) of aan China. InfoSupport mikt vooral op HBO+ mensen en levert een bijdrage aan de Veense gemeenschap door op basis-, middelbare-,mbo- en hbo- scholen aan jong volwassen en kinderen interesse te kweken voor een technisch beroep in de IT.

InfoSupport is tevreden hoe wij als gemeente met ICT-valley en vooral met de ICT Campus onze politieke bijdrage leveren.

Een geslaagde werkbijeenkomst die zeker nog een vervolg gaat krijgen in de komende raadsperiode.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie