VLNR: Jan Breur (1), Sietse van der Bij (2), Yolande de Meer (3), Tilmann van de Loo (4), Suzanne Vorstenbosch (5)
VLNR: Jan Breur (1), Sietse van der Bij (2), Yolande de Meer (3), Tilmann van de Loo (4), Suzanne Vorstenbosch (5) Sharon Hendriksen

SP presenteert top 5

3 januari 2022 om 23:45 Lokaal Deel je nieuws

Met een groepsfoto en een nieuwjaarswens presenteert SP Veenendaal haar top 5 bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lijst bestaat uit ervaren, maar vooral enthousiaste Veenendalers die gaan voor een sociale en levendige gemeente. Jan Breur, Sietse van der Bij, Yolande de Meer, Tilmann van de Loo en Suzanne Vorstenbosch hebben er zin in.

Lijsttrekker Jan Breur zit sinds 2006 in de gemeenteraad. Daarvoor is hij één van de oprichters van zowel de Veenendaalse SP, als van de jongerenraad geweest. Breur één van de drijvende krachten achter het Novemberdebat en Veenendalers Voor Vrede. Ook is Breur commissielid namens de SP in de Provinciale Staten.

De inzet van Sietse van der Bij kan niet genoeg benadrukt worden. Als lid van de fractie verzet hij het werk van een volwaardig raadslid. En als ‘tech boy’ maakte hij onder andere het digitale Novemberdebat en de Live-uitzending van Veenendalers Voor Vrede mogelijk.

Yolande de Meer staat als hoogste nieuwe binnenkomer op nummer 3 van de lijst van de SP. Ze is initiatiefneemster van ‘Koffie, Cake & WMO’. Als voorvechtster van goede zorg werkte ze veel samen met de SP. Die samenwerking leidde tot een lidmaatschap. Yolande denkt al enkele jaren mee in de fractie, is lid van het afdelingsbestuur en is vrijwilliger bij verschillende SP-activiteiten.

Tilmann van de Loo is één van de Veenendaalse SP leden die er van het begin af aan bij waren. Op de achtergrond is hij altijd actief geweest, maar de laatste jaren treedt hij ook steeds meer naar de voorgrond. Hij maakt zich onder andere hard voor behoud van het erfgoed en de historie van de gemeente.

Suzanne Vorstenbosch is een rijzende ster binnen SP Veenendaal. Ze volgt de gemeenteraadsfractie en denkt en praat volop mee. Ook doet ze mee aan tal van activiteiten, zoals het werkbezoek aan Theater Lampegiet en de Woondemonstratie in Rotterdam. Suzanne staat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op plaats 5 van de SP-lijst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie