Dick van den Heuvel
Dick van den Heuvel is gemaakt door wandelsportfoto.nl

Nieuw: Wandelgroep Rhenen

30 december 2021 om 12:03 Lokaal Deel je nieuws

Houd je van wandelen en wil je dit graag in gezelschap doen? Heb je als goed voornemen om meer te bewegen, maar merk je dat het er in je eentje niet van komt? Sluit je dan aan bij Wandelgroep Rhenen!

Vrijwilliger Dick van den Heuvel, ondersteund door Sportservice Rhenen en Welzijn Rivierstroom, start op 18 en 20 januari met 2 wandelgroepjes (startdata onder voorbehoud van corona-maatregelen).

Toen in 2003 diabetes bij Dick werd geconstateerd, is hij vrijwilliger bij Diabetes Vereniging Nederland geworden. Hij deed in 2021 als wandelbegeleider mee aan de Wandeluitdaging Rhenen, een wandelproject voor het Nationale Diabetes Challenge. Toen is het idee ontstaan om door te gaan met het wandelen in groepsverband, zegt Dick. “Het wandelen heb ik zelf altijd als erg leuk ervaren om zo lekker buiten in de natuur bezig te zijn. Ik hoop dit op de groep over te brengen!”

Samen is gezelliger

Wandelen is gezelliger in groepsverband. Daarom samen wandelen en, voor wie wil, naderhand samen een kopje koffie in de Buurtgarage doen (€0,50 onbeperkt koffie/thee). “Mijn hoop is dat er nog veel mensen zich gaan aansluiten bij deze groep. En het belangrijkste is actief bezig zijn, gezelligheid en plezier hebben in het wandelen,” aldus Dick.

Groep dinsdag: max. 5 kilometer

Deze groep is perfect voor iedereen die graag op een rustig tempo, met voldoende pauzes, een ommetje maakt. Beginnend wandelaar? Dan is dit een fijne groep om mee te starten.

Start: dinsdag 18 januari.

Tijdstip: om 10.30uur buiten voor de Buurtgarage (Valleiweg 16, Rhenen) verzamelen.

Groep donderdag: max. 10 kilometer

Groep voor de wat meer ervaren wandelaar. Er wordt opgebouwd naar 10km.

Start: donderdag 20 januari

Tijdstip: om 10.00uur buiten voor de Buurtgarage (Valleiweg 16, Rhenen) verzamelen.

Opgeven noodzakelijk

Wil je meewandelen? Geef je dan snel op bij Dick via vandenheuvel.dick@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie