Erwin van Veldhuizen met: Ali B, Ellie Lust, Mattie Valk, Klaas-Jan Huntelaar en Nicky Romero
Erwin van Veldhuizen met: Ali B, Ellie Lust, Mattie Valk, Klaas-Jan Huntelaar en Nicky Romero Selfie

Top 5 van 2021

29 december 2021 om 23:41 Lokaal Deel je nieuws

Corona gooide lange tijd roet in het eten, maar toch lukte het Erwin om ook in 2021 een aantal bekende Nederlanders voor de camera te krijgen. 

In totaal heeft Erwin zo’n 75 plaatjes kunnen schieten dit jaar.

Maar nu, een Top 5:

“Lastig kiezen” gaf Erwin aan. Maar het is gelukt.

4 van de 5 foto’s zijn in Veenendaal gemaakt, 1 in Arnhem.

De nummers 1 en 2, met Ali B en Ellie Lust zijn vooral bijzonder i.v.m. hoe de foto’s tot stand kwamen. “Ellie Lust sprak ik meerdere malen privé via Instagram en zo werd een afspraak gemaakt hoelaat ik op locatie (Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost) aanwezig zou zijn om een foto te maken”. “Ze was er tijdig, nam alle tijd en was erg leuk”. 

“Ali B, mijn nummer 1 van 2021” stond in oktober in Theater Lampegiet. “Zijn chauffeur stond na de show buiten onder het afdak en ik raakte met hem aan de praat, was zo’n leuk gesprek, dat hij me uitnodigde om binnen Ali te ontmoeten in de artiestenfoyer. Een leuke ontmoeting volgde wat voor mij de kers op de spreekwoordelijke taart was”.

Mattie Valk was in Veenendaal om een voetbalelftal te coachen bij een wedstrijd in Driebergen. Bij terugkomst werd een foto gemaakt op de parkeerplaats aan de rode-zijde van Sportpark Panhuis. ”Mattie, iedere werkdag op de radio te horen (Q-Music) kon ik gewoon niet laten lopen. Ik kijk vanuit mijn huiskamer over de sportvelden heen, dus dit was een inkoppertje”.

“Klaas-Jan Huntelaar ontmoette ik in Arnhem”. Huntelaar liep tot de winterstop stage bij o.a. Vitesse. “Ik kom regelmatig bij Vitesse. Een warme, gemoedelijke club, waar ik regelmatig een training bekijk. Huntelaar kwam ik op de parkeerplaats tegen toen ik het terrein op kwam rijden. Klaas-Jan wilde net gaan, had mazzel dat ik hem nog spotte”. “Niet 1 van de minste voetballers, dus erg blij mee”.

Nicky Romero, “waarschijnlijk de laatste die ik gespot heb dit jaar”. Vorige week midden in het centrum van Veenendaal, waar hij opnames had voor oudjaarsavond. “Ik was een stukje wandelen en toen stuitte ik op de opnames. Keuze was makkelijk, wachten. Na afloop kwam Nicky zonder moeite naar me toe en een foto was zo gemaakt”.

Op naar 2022. Ik hoop weer wat plaatjes te kunnen schieten. Maar bovenal hoop ik dat we corona de baas zullen worden en zijn en dat we weer kunnen leven als vroeger.

Aan iedereen, een goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2022. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie