Prijswinnaars Grote Clubactie bij DOVO
Prijswinnaars Grote Clubactie bij DOVO Mevrouw Haalboom

DOVO behaald nieuw record met Grote Clubactie!

28 december 2021 om 11:21 Sport Deel je nieuws

De afgelopen maanden stond de voetbalvereniging DOVO in het teken van het verkopen van loten en superloten ten behoeve van de Grote Clubactie. Dat de jeugdteams hun best hebben gedaan werd in de tussenstand al duidelijk, echter overstijgt het eindresultaat elke verwachting.

Uiteindelijk zijn er 4.386 loten verkocht en zijn wij als voetbalvereniging DOVO eind november uitgekomen op een recordbedrag van maar liefst 10.306,08 EURO.

Wat een fantastische opbrengst voor voetbalvereniging DOVO en wat mogen wij trots zijn op onze lotenverkopers. Hierbij bedanken we alle jeugdteams, leiders, trainers, familie, vrienden en de interne organisatie van de Grote Clubactie bij DOVO, dat wij zoveel loten hebben verkocht.

Voor de DOVO jeugdleden en DOVO (jeugd-) teams die de meeste loten verkochten waren er weer een aantal mooie individuele- en groepsprijzen te winnen. Uiteraard stonden we hierbij stil. Op zaterdag 18 december jongstleden presenteerde Arris Haalboom, vanuit de bestuurskamer, de prijsuitreiking.

De individuele hoofdprijs werd gewonnen door Loek Harteman uit DOVO JO11-1, door de bedrijven Argonex en Apps & Us is hiervoor een prachtige set Airpods beschikbaar gesteld. Deze prijs werd in de winkel van Argonex (de Apple specialist) aan de Brouwersgracht door Marco Briene uitgereikt. De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Raff Drost van DOVO JO12-2 en Finn van der Linden van DOVO JO10-3 die daarmee mooie waardebonnen ter waarde van respectievelijk 75 EURO en 50 EURO van 11Teamsports hebben gewonnen. Tenslotte werd door Max de Boer (kind van de club en basisspeler van DOVO1) de trekking van de pupil van de week gedaan. Hiervoor kwamen alle lotenverkopers die meer dan 10 loten hadden verkocht in aanmerking. Inmiddels zijn deze jeugdleden ook hierover geinformeerd en kunnen zij uitkijken naar een speciale dag als pupil van de dag bij een wedstrijd van de DOVO A-selectie.

De eerste plaats van de groepsprijzen ging naar DOVO JO11-1. Dit betekent dat DOVO JO11-1  gebruik mag maken van een arrangement beschikbaar gesteld door Pitch & Put (Voetgolf) in Maurik.

DOVO MO11-1 behaalde een zeer nette 2e plaats en zij gaan jumpen bij The MAXX in Veenendaal.

DOVO JO9-3 behaalde de 3e plaats en mag gebruik gaan maken van een activiteit die door Sport Totaal beschikbaar is gesteld.

Vanuit voetbalvereniging DOVO willen we hierbij de sponsoren nogmaals bedanken de ter beschikking gestelde prijzen!

Grote Clubactie: Opbrengst 2021 DOVO
Uitreiking 1e prijs door Marco Briene van Argonex
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie