De eerste vijf kandidaten op de lijst van de PvdA: v.l.n.r. Paul Jitariuc (5), Gerda Hekkert (4), Hans van de Braak (1), Amir Al Itejawi (2) en Eva van der Schoot (3).
De eerste vijf kandidaten op de lijst van de PvdA: v.l.n.r. Paul Jitariuc (5), Gerda Hekkert (4), Hans van de Braak (1), Amir Al Itejawi (2) en Eva van der Schoot (3). Peter Beaart

Hans van de Braak verkozen tot lijsttrekker PvdA

20 december 2021 om 11:27 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL Leden van de PvdA Veenendaal hebben afgelopen zaterdag de huidige fractievoorzitter Hans van de Braak opnieuw verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Voorafgaande hieraan werd het verkiezingsprogramma goedgekeurd. Daarna is ook de volledige lijst vastgesteld.

,,De lijst van maar liefst twintig kandidaten is een mooie vorm van diversiteit”, zegt Van de Braak. ,,Van een gelijk aantal mannen en vrouwen bij de eerste tien, van diverse geloofsovertuigingen, van nieuwelingen tot ervaren raadsleden, met allen een passie om op te komen voor de sociaaldemocratie, het milieu, de bestrijding van armoede, en onderdrukten.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie