Ga op muzikale ontdekkingsreis bij Music Lab
Ga op muzikale ontdekkingsreis bij Music Lab De Muzen

Op muzikale ontdekkingstocht bij Music Lab

15 december 2021 om 15:35 Lokaal Deel je nieuws

Voor kinderen die niet willen stilzitten maar die wel muziek willen maken en ontdekken, is er Music Lab! In deze lessen van De Muzen maken kinderen als ware onderzoekers kennis met allerlei muziekinstrumenten en muziekstijlen. Donderdag 20 januari begint deze bijzondere ontdekkingsreis weer.

In 15 lessen wordt onderzoek gedaan in de wonderlijke wereld van muziek. Dit doen de onderzoekers door de instrumenten te onderzoeken en uit te proberen. Zo ontdekken zij hoe je samen muziek kunt maken, schrijven, verzinnen en uitvoeren! Daarnaast maken zij deel uit van het Music Lab orkest en de Music Lab band om echt te ontdekken hoe het is om samen muziek te maken!

De lessen Music Lab zijn bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud, die graag muziek willen maken en die graag willen zingen en die er van houden om dingen te onderzoeken. Het is wel noodzakelijk om zelfstandig te kunnen lezen. 

Lesmoment en inschrijven

De nieuwe lessen Music Lab beginnen donderdag 20 januari weer. De eerste groep volgt les van 16.15 tot 17.00 uur, de tweede groep heeft les van 17.00 tot 17.45 uur. Deelname kost 47 euro voor 15 lessen. Inschrijven voor de lessen kan via www.demuzen.nl.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72. Neem voor meer informatie contact op via info@demuzen.nl. In verband met de kerstvakantie is De Muzen gesloten van 25 december tot en met 9 januari. 

Ga op muzikale ontdekkingsreis bij Music Lab
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie