Namens Perfotube overhandigde Jan Willem van Manen vier desinfectiepalen aan Gerard Scholten en Thea Kuik.
Namens Perfotube overhandigde Jan Willem van Manen vier desinfectiepalen aan Gerard Scholten en Thea Kuik. Perfotube

Perfotube doneert desinfectiepalen aan de Voedselbank

13 december 2021 om 11:08 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL – Namens Perfotube uit Renswoude overhandigde Jan Willem van Manen op 25 november meerdere desinfectiepalen aan Gerard Scholten van de Voedselbank Veenendaal en aan Thea Kuik van de Kledingbank Veenendaal.

Via de nieuwsbrief had Perfotube aan haar relaties gevraagd mogelijke goede doelen aan te dragen voor enkele desinfectiepalen. De Voedselbank kwam veelvuldig naar voren in de reacties en aan de hand daarvan is er contact opgenomen met de Voedsel- en Kledingbank in Veenendaal.

De Voedselbank en Kledingbank Veenendaal verrichten bijzonder goed werk en vele vrijwilligers zetten zich hier wekelijks weer voor in. Hiervoor komen er veel mensen naar de Gilbert van Schoonbekestraat en in deze Coronatijd komen de palen daardoor goed van pas.

‘’Met deze gift hebben wij slechts een kleine bijdrage kunnen leveren. Maar we zijn blij dat wij op deze manier ons steentje mogen en kunnen bijdragen aan de prachtige goede doel’’, vertelt Jan Willem van Manen. Perfotube is de specialist in staal voor de interieurbouwer en staat samen met haar opdrachtgevers sterker met staal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie