Webinar Datalekken
Webinar Datalekken Rechtenvrij Pixabay

SeniorWeb Scherpenzeel geeft webinar over datalekken

13 december 2021 om 10:28 Lokaal Deel je nieuws

Regelmatig lezen we in de media over datalekken. Wat is een datalek eigenlijk? Moet ik me zorgen maken als er bij een bedrijf/organisatie waar ik bekend ben mijn is data is gelekt? Wat is er tegen te doen?

Allemaal vragen waaraan SeniorWeb Scherpenzeel tijdens een webinar ‘Datalekken’ aandacht aan besteedt. Bovendien krijgen de deelnemers de nodige tips. Belangrijk, interessant en leerzaam voor iedereen die digitaal fit wil blijven. Het webinar is op maandag 20 december om 10.00 uur.
Aanmelden kan via de volgende link: https://bibliotheek-scherpenzeel.webinargeek.com/datalekken  Bent u op dat moment niet in de gelegenheid om het webinar te volgen, meld uzelf dan toch aan. Op een later moment kan het webinar alsnog bekeken worden.

Vanwege de coronamaatregelen worden er geen fysieke bijeenkomsten georganiseerd. Een webinar is gemakkelijk en door iedereen te volgen als men beschikt over een computer,  laptop, tablet of smartphone.

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert deze bijeenkomsten omdat het belangrijk is dat iedereen mee kan doen in deze gedigitaliseerde samenleving. 


Voor meer informatie: Bibliotheek Scherpenzeel, Markstraat 59, tel 033 2773107 www.bibliotheekscherpenzeel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie