Voetbalvereniging DOVO zet in op duurzaamheid!

7 december 2021 om 10:11 Lokaal Deel je nieuws

Sinds kort is er op het complex van voetbalvereniging DOVO nieuwe sportveldverlichting aangelegd. De conventionele oude sportveldverlichting was al meer dan 30 jaar in gebruik en was niet meer van deze tijd. Inmiddels is de eerste LED verlichting rondom veld 5, trainingsstrook veld 4 en een deel van de trainingsstroken aangelegd.

Gebruiksvriendelijkheid

De nieuwe Ledarmaturen kunnen we in- en uitschakelen door middel van het Interact Sports Field Lighting systeem. Het schakelen en dimmen van de lichtinstallatie gaat via de app op een geïnstalleerde tablet, zodat we de verlichting in de geprogrammeerde standen op eenvoudige wijze kunnen in- en uitschakelen. Via de app is het ook mogelijk dat geautoriseerde medewerkers van voetbalvereniging DOVO de verlichting op afstand via een app vanaf hun telefoon kunnen bedienen.

Verduurzaming

Voetbalvereniging DOVO realiseert op jaarbasis door deze duurzame ledverlichting een energiebesparing van 60% ten opzichte van de oude situatie. Daarnaast zijn er geen onderhoudskosten meer in de vorm van lampenvervanging. De bestaande lichtmasten konden worden hergebruikt en zijn voor de installatie van de nieuwe schijnwerpers door een geaccrediteerde keuringsinstantie goedgekeurd.

Sponsoring

Dankzij SponsorGroep DOVO heeft voetbalvereniging DOVO deze LED verlichting kunnen plaatsen rondom de desbetreffende velden en trainingsstroken. De SponsorGroep DOVO heeft namelijk alle kosten voor zich genomen en zullen ook in de toekomst voetbalvereniging DOVO blijven ondersteunen in vergelijkbare duurzame projecten.

Andere verduurzamingsprojecten waar we als voetbalvereniging DOVO de komende jaren mee verder gaan zijn o.a. verbouwing en verduurzaming van het clubgebouw en het vervangen van de overige sportveldverlichting op de andere velden.

Over de SponsorGroep DOVO

Ondernemers bijeen brengen om de vereniging DOVO meer te ondersteunen. Dat is in het kort de doelstelling van de nieuwe SponsorGroep DOVO. De Stichting SponsorGroep DOVO streeft twee doelen na: (1) Financieel ondersteunen van breedtesport binnen de voetbalvereniging DOVO en (2) Ondernemers met een DOVO-achtergrond een platform bieden om met elkaar in contact te komen.

Aansluiten bij de SponsorGroep DOVO

Wil ook jij de vereniging DOVO financieel ondersteunen en aansluiten bij de SponsorGroep DOVO? En op regelmatige basis met echte rooien een leuke avond hebben?

Meld je dan aan via sponsorgroep@dovo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie