DOVO JO23-1 & Sponsors
DOVO JO23-1 & Sponsors Arjenne Niessink

Nieuwe hoofdsponsor en subsponsors voor DOVO JO23-1, het vlaggenschip van de jeugdafdeling van DOVO

7 december 2021 om 10:01 Sport Deel je nieuws

DOVO JO23-1, het vlaggenschip van de jeugdopleiding van DOVO met louter eigen jeugd, komt uit in de zaterdag 1e Divisie en speelt wekelijks tegen gerenommeerde tegenstanders als Argon, DVS’33, IJsselmeervogels, DEM, FC Lisse, Quik’20 en Roda’46.

Om ons vlaggenschip van de jeugdopleiding er representatief uit te laten zien hebben we voor de JO23-1 een hoofdsponsor en een aantal subsponsors bereidt gevonden om de komende 3 seizoenen de JO23-1 te ondersteunen. De spelers en begeleiding van DOVO JO23-1 zijn door de sponsors voorzien van een uitgaanstenue met bijbehorende polo, inloopshirt, jas en een tas. DOVO JO23-1 loopt er dus voor de komende 3 seizoenen warmpjes en representatief bij.

Zaterdag 6 november stonden we met de gehele selectie, staf en sponsors stil bij deze sponsoring en zijn er na de wedstrijd tegen FC Lisse (2-1 winst) een aantal mooie foto’s gemaakt.

Hierbij spreken we graag nogmaals als voetbalvereniging DOVO onze dank en waardering voor deze sponsors uit.

Op de kleding van DOVO JO23-1 zal met trots de komende 3 seizoenen hoofdsponsor Van Braak Accountants en de subsponsors TBK Group, Goudreinet, de Financiele Balie, Vastgoedbrigade en CMC staan.

Samenvattend kunnen we stellen dat zowel de hoofdsponsor als de subsponsors van DOVO JO23-1 allemaal een grote voorliefde voor voetbalvereniging DOVO hebben en allemaal naast sponsor ook erg actief binnen onze mooie voetbalvereniging zijn.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Arjenne Niessink Fotografie waarvoor dank! Op de foto’s ontbreekt Rien Bouman van de CMC Groep.

Wilt u ook maatschappelijk partner worden van voetbalvereniging DOVO en net zo als bovenstaande sponsors DOVO steunen? Vraag naar de sponsormogelijkheden en neem contact op met onze commerciële commissie.

Blijf niet van verre staan maar sluit je als bedrijf bij DOVO aan!

Contactgegevens commerciële commissie

Dico Harteman

06-31335300

commercie@dovo.nl

DOVO JO23-1
Sponsors DOVO JO23-1
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie