Wethouder Martijn Beek neemt namens het College van de gemeente Veenendaal de tompoucen in ontvangst die Margreet Hagelstein (links) en Joke Spros hadden meegebracht.
Wethouder Martijn Beek neemt namens het College van de gemeente Veenendaal de tompoucen in ontvangst die Margreet Hagelstein (links) en Joke Spros hadden meegebracht. eigen foto

Soroptimisten bezorgen College van B&W oranje tompoucen

5 december 2021 om 15:44 Lokaal Deel je nieuws

Het kan en zal niemand ontgaan dat in Veenendaal en Rhenen de campagne ‘Orange the World’ gaande is. De oranje verlichte Cuneratoren in Rhenen, de Van Kreelpport en Het Perron in Veenendaal zijn daarvan stille getuigen. De wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen wordt in Veenendaal en Rhenen georganiseerd en gecoördineerd  door Soroptimistclub Rhenen-Veenendaal, in samenwerking met beide gemeenten. 

Soroptimisten Joke Spros en Margreet Hagelstein verrasten het College van Veenendaal afgelopen week met oranje tompoucen van Banketbakkerij Mekking in Veenendaal. Een geste om de samenwerking tussen de club, de gemeente en enkele locale winkeliers in de campagne te onderstrepen. Vanwege de Coronamaatregelen nam wethouder Martijn Beek in zijn eentje de lekkernijen in ontvangst, evenals de meegebrachte oproep tot het tekenen van een zogenoemde medestanderpledge op www.orangetheworld.nl. De meegebrachte vlag hangt inmiddels op het terrein van Het Perron. 

Tompoucen van Mekking vragen aandacht voor geweld tegen vrouwen
De boodschap is duidelijk!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie