Het team, bijeen in kerstsfeer: zittend in de stoel Betsie, vlnr: Marieke, Daniëlle, Anika, Wendy, Dinie, Laura en Miranda (foto: Design & Zo - Lienden)
Het team, bijeen in kerstsfeer: zittend in de stoel Betsie, vlnr: Marieke, Daniëlle, Anika, Wendy, Dinie, Laura en Miranda (foto: Design & Zo - Lienden) foto: Design & Zo - Lienden

De Kappershoek Beauty&More bestaat 20 jaar.

3 december 2021 om 11:10 Lokaal Deel je nieuws

De Kappershoek Beauty&More aan de Valleiweg 4 in Rhenen bestaat zaterdag 11 december twintig jaar. In 2001 opende Betsie Willemsen haar salon samen met dochter Wendy als eerste personeelslid. Veel trouwe klanten weten sindsdien de weg naar de kapsalon te vinden voor een verfrissende knipbeurt of een weldadige schoonheidsbehandeling. 
 

Betsie is 46 jaar in het kappersvak actief, waarvan 20 jaar in haar eigen salon in Rhenen. Bij de Kappershoek zijn inmiddels zeven medewerkers werkzaam, waaronder een schoonheidsspecialiste. “Het is een geweldig team, dat  heel fijn samenwerkt”. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. “Uiteraard moet de klant tevreden zijn met het resultaat, maar daarnaast wordt er ook een lekker kopje koffie geschonken en staan wij, als de klant daar behoefte aan heeft, open voor een goed gesprek, waarbij hij zich welkom en op zijn gemak voelt.” Dat deze aanpak een juiste is, blijkt wel uit het grote aantal vaste klanten, die regelmatig in de kappersstoel plaatsnemen of binnenlopen voor een schoonheidsbehandeling. 
 

De kwaliteit van de Kappershoek is inmiddels ook al bij het grotere publiek bekend. “Wij zijn al drie keer verkozen tot beste kapsalon van Rhenen en ik heb al twee keer de Metamorfose mogen doen bij het programma Live and Cooking van Irene Moors en Carlo Boszhard” meldt Betsie met enige trots. 

“Wie jarig is trakteert, dus ons 20 jarig jubileum vieren we samen met onze klanten met een kassabonactie, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.”  

Betsie denkt nog niet aan stoppen: “ik denk al wel na over een opvolger,  maar het zou mooi zijn als ik mijn carrière kan beëindigen met het 25 jarig bestaan van De Kappershoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie