Brasserie Soof op Boutique Parc Soof aan de Oude Veensegrindweg.
Brasserie Soof op Boutique Parc Soof aan de Oude Veensegrindweg. Brasserie Soof

Met Brasserie Soof de natuur in

1 december 2021 om 16:20 Zakelijk

RHENEN Rhenen heeft er sinds twee jaar een meer dan prachtig vakantiepark bij. Waar ooit camping Het Bergbad was gevestigd is nu Boutique Parc Soof aan de Oude Veensegrindweg om te recreëren. Bijvoorbeeld in één van de luxe Eco-Lodges. Maar is ook de plek om in Brasserie Soof culinair te worden verrast. Dat een fraai en zelfs een warm buitenterras heeft. Waar gasten momenteel de vitale mogelijkheid wordt geboden om met een gratis wandelkaart de fraaie natuur te verkennen en bij terugkomst een lekkere bak koffie en een kom snert te nuttigen.

Brasserie Soof is van donderdag tot en met zondag open van 10.00 tot 17.00 uur open. Voor een gezonde en lekkere culinaire hap en natuurlijk ook voor een kop koffie of een ander drankje. ,,Onder de noemer vitaal willen we onze gasten en parkbewoners steeds weer iets leuks bieden. We zitten hier in een pracht van een omgeving. Waar gewandeld, gefietst en hardgelopen kan worden. Wandelroutes ook voor kinderen. Een boswachter is ook bereid om met de mensen op pad te gaan. En na een bezoek aan de fraaie bosrijke omgeving iets lekkers op ons verwarmde terras nuttigen. In de brasserie bereiden we de lekkerste maaltijden. Niet alleen voor onze parkbezoekers, maar ook voor andere bezoekers. De versproducten komen van leveranciers uit de regio’’, aldus Julia.

THEMA’S Julia vertelt verder: ,,In de brasserie gaan we ook met thema’s werken. Elke keer weer iets origineels bieden. Er is zoveel te bedenken. De omgeving leent zich immers uitstekend voor leuke thema’s.”  

,,Wie zin heeft om uitgebreid te dineren, een heerlijk bakje koffie, een verrassende lunch of een gezellige borrel is bij Brasserie Sloof ook aan het goede adres. Ook bestaat er de mogelijkheid tot take away.’’

FACILITEITEN Boutique Parc Soof is een vakantiepark dat als duurzaamste vakantiepark van Nederland telt. Dat is niet alleen te zien in de duurzame Eco-Lodges, maar ook in de faciliteiten die het park biedt. Wie op zoek is naar een tijdelijke overbrugging voor een periode van maximaal zes maanden, is bij Boutique Parc Soof aan het goede adres. Voor een verblijf van bijvoorbeeld een weekend of een maand biedt Soof Business Line volledig ingerichte Eco-Lodges voor 6 personen aan met alle luxe en comfort. Meer informatie over een verblijf op het park of over de activiteiten in Brasserie Soof, bel dan het nummer: 0317-762993.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Brasserie Soof. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie