Initiatiefnemers en vrijwilligers Recycle Sint
Initiatiefnemers en vrijwilligers Recycle Sint Anco van den Berg

Recycle Sint Veenendaal weer groot succes

28 november 2021 om 18:33 Lokaal Deel je nieuws

De Speelgoedruilbeurs van Recycle Sint werd vrijdag 26 november goed bezocht in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. Ongeveer 25 geïnteresseerden leverden in de ochtend “gebruikt” speelgoed in en in de middag zochten ze weer “nieuw” speelgoed uit. Ondanks de coronamaatregelen en het aangepaste tijdstip van de ruilbeurs toch nog een goede opkomst.

Recycle Sint werkt met een puntensysteem, waarbij ingeleverd speelgoed in een bepaalde waarde-categorie wordt geschat en later op de speelgoedruilbeurs kan worden ingeruild tegen een product van dezelfde waarde.

Want waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren. Ook deze vierde editie was weer een groot succes. Naast Veenendalers waren er zelfs geïnteresseerden uit Amersfoort en Hoevelaken!

Het speelgoed wat overbleef is gedoneerd aan een initiatief dat sint- en kerstpakketten samenstelt voor de minima in Veenendaal.

Dankzij de vrijwilligers kon Recycle Sint weer doorgaan dit jaar en via deze weg willen we hen bedanken.

Namens Recycle Sint wensen we iedereen een duurzame pakjesavond!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie