Logo van de website
Logo van de website Activiteitencommissie

Online verkoping t.b.v. Stichting Ontmoeting

25 november 2021 om 22:40 Lokaal Deel je nieuws

De Klomp - Voor het tweede jaar organiseert de regionale activiteitencommissie van Stichting Ontmoeting een online verkoping. Door het wegvallen van de jaarlijkse Herfstfair door de bekende maatregelen, proberen zijn op deze wijze geld in te zamelen voor stichting Ontmoeting.

Helpt u ook een handje mee? Ga naar de webshop www.steunontmoeting.nl en bekijk en bestel heerlijke en leuke producten. Denk aan broden, oliebollen, rollades, grillworsten, fruit, kaas, eieren, kaarten, snoep en nog veel meer! Deze producten worden hoofdzakelijk geleverd door lokale bedrijven.

De feestdagen staan weer voor de deur en dan kunnen we best wat lekkers in huis hebben. Voor uzelf, maar ook om weg te geven natuurlijk! De verkoop duurt nog tot D.V. 4 december! 

Op D.V. 11 december is het de afhaaldag, maar we kunnen het die dag ook bij u bezorgen. U kunt daar alles over lezen op:

www.steunontmoeting.nl.

Kleurwedstrijd
Naast de verkoop van producten houden we ook een kleurwedstrijd voor kinderen t/m 12 jaar. Kleur mee en maar kans op één van de cadeaubonnen van De Boekenkamer in Kootwijkerbroek. De kleurplaten en alle info staan op de website.

U helpt door een bestelling te plaatsen onze thuis- en dakloze medemens. Laat u ook uw hart spreken?

We zeggen u alvast heel hartelijk. We zien uw bestelling met belangstelling tegemoet!

Activiteitencommissie Stichting Ontmoeting

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie