VVA Achterberg in tweede helft ruim langs HDS Leersum.

20 november 2021 om 23:29 Sport Deel je nieuws

De onderstaande tekst is geschreven door Henk Jansen van o.a. FB Rhenen-Betuwe_Krant.

???? ???????? ?????????? ??????
?????????? ?????? ?????????????? ?????? ?????? ????
???? ???????????? ?????????? ???????? ????????????????
???? ???? ???????????????????? ?????? ?????? ???????????????????? ?????????????? ?????????????????? ??????ts, Rick Degenaar ?????? ?????????????? ?????? ???????????????? ?????? ???????????? ?????????? ?????? ???? ?????????????????? ???????? ?????? ???? ?????????????????????? ??????????, ???????????? ?????????????? ???????? ?? ?????????????????????? ?????????????????? ???? ???? ?????? ???????????? ???? ???????? ?????????? ???????????????? ?????? ?????? ?????? ????????????????, ???????? ?????? ????????????????????. ???????????????? ???????????????? ?????????? ?????? ?????? ???? ?????????????????????? ?????????? ?????? ?????????????????? ??????. ???? ?????????????????? ???????? ?????? ??-?? ???????????????? ???????? ???? ???????????????????????? ??????????.
???????????????????? – In wat de ploeg van trainer Jan Veldhuizen in de 1e helft aan voetbal liet zien was niet echt om warm van te worden. Het was HDS dat het iets betere van het spel had. Er zal veel beweging in de Leersumse ploeg. VVA Achterberg daarentegen speelde slordig. Niet geconcentreerd. Hoge ballen op spits Degenaar haalden niets uit. Die dient in de voeten aangespeeld te worden. Wat hij later in de wedstrijd aan doeltreffendheid liet zien. HDS had echter zelfs op 1-0 voorsprong kunnen komen. De lat boven doelman Wilco Verwoerd bracht redding. In de 35e minuut was het echter Rick Degenaar die met een droge knal VVA Achterberg op een 1-0 voorsprong bracht. Dat was tevens de ruststand.
??????????????????
De thuisploeg kwam in de 2e helft scherper voor de dag. Toen Wesley van Merkestein de 2-0 op het scorebord zette gaf de ploeg van trainer Jan Veldhuizen vol gas. De Leersumse ploeg kwam er niet meer aan te pas. Jorn Hiensch, Rick Degenaar voor zijn 2e doelpunt en Wesley van Merkestein dito, zorgden voor een klinkende 5-0 overwinning.