Afbeelding
Johannes Neven

Johannes Neven exposeert tekeningen in De Muzen

15 november 2021 om 20:29 Kunst

VEENENDAAL De Veenendaalse kunstenaar Johannes Neven exposeert tot en met 24 december 2021 tekeningen bij De Muzen in Veenendaal. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de tentoonstelling te bezoeken. Met deze expositie hoopt hij publiek kennis te laten maken met zijn werk als ontwerper van kaarten en met zijn werk als sneltekenaar.

Zijn expositie bevat een reeks pentekeningen, waarmee hij wil laten zien dat men bij hem bijvoorbeeld een nieuwjaarskaart of een geboortekaartje kan laten ontwerpen. Daarnaast toont hij sneltekeningen, die een indruk geven van zijn werk als sneltekenaar. Dit zijn milde cartoons die hij in 7 tot 15 minuten tekent. ,,Men herkent zich doorgaans heel goed in mijn cartoons. Ik ontmoet veel enthousiasme. Je bent als sneltekenaar ook een sfeermaker op een feest of evenement”, zegt Neven.

De Muzen is te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. De expositie is te bezoeken op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.janneven.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie