Afbeelding
Foto: Pexels

Geennee.nl helpt je toch aan een passende verzekering

12 november 2021 om 15:00 Partnercontent

Het afsluiten van een verzekering is doorgaans een fluitje van een cent. Het kost je slechts enkele minuten om de verzekering met de voor jou beste dekking en de beste voorwaarden af te sluiten. Je kunt echter ook nul op rekest krijgen. In dat geval weigert de verzekering je een verzekering aan te bieden. Reden om te panikeren hoeft dat niet te zijn. Maak gebruik van platform geennee.nl van Diks en je sluit alsnog een verzekering af.

Weigering na raadplegen CIS databank

Geennee.nl richt zich op zeker de autoverzekering, maar ook op de scooter- en de woonverzekering. Geennee.nl is het platform dat je verder kan helpen als je verzekeringsverzoek in eerste instantie geweigerd wordt. Dit kan inderdaad gebeuren. De verzekeraars maken namelijk gebruik van een CIS databank, waarbij CIS staat voor Centraal Informatie Systeem. Verzekeraars melden wanbetalingen, schadezaken, fraudezaken en andere opvallende zaken die betrekking hebben op de verzekering in deze databank. De informatie die vanuit de databank naar voren komt kan voor een verzekeraar reden zijn om je geen verzekering af te sluiten. 

Royement door wanbetaling of een opgelegde rijontzegging

Wanneer je geweigerd kunt worden? Dat kan bijvoorbeeld als je door de jaren heen veel schades hebt geclaimd. Het kan echter ook een te maken hebben met een royement vanwege wanbetaling, met fraude of wanneer de verzekeraar je te jong vindt voor de snelle auto die je wilt rijden. Voor veel mensen is een weigering een klap in het gezicht. Logisch, want zonder verzekering mag je de weg niet op met de auto en de scooter. En dat terwijl je bijvoorbeeld toch echt elke dag een beroep moet doen op deze vervoersmiddelen.

Geennee.nl kan alsnog een verzekeraar voor je vinden

Is jouw verzekering geweigerd? Doe dan een beroep op geennee.nl van verzekeringsspecialist Diks. In eerste instantie zal geprobeerd worden alsnog een verzekeraar te vinden die je toch een verzekering aan wil bieden. Geennee.nl is elke dag opnieuw op zoek naar verzekeraars die uitkomst kunnen bieden. Geennee.nl weet heel vaak toch een reguliere verzekeraar te vinden als je geweigerd bent bij een verzekeraar. Dat heeft te maken met de goede naam van Diks en het enorme netwerk dat in de loop der tijd is opgebouwd. 

De Vereende was voorheen bekend als Rialto

Mocht er nou geen reguliere verzekeraar gevonden worden, dan kan geennee.nl je altijd een verzekering aanbieden bij De Vereende, voorheen bekend onder de naam Rialto. Je betaalt dan weliswaar meer, van die prijs krijg je meteen online een indicatie. Je bent dan echter wel verzekerd en kunt dan dus gewoon gebruik blijven maken van je auto of je scooter. Het leidt niet zelden tot een diepe zucht van verlichting. En dat is begrijpelijk.

Goede voorwaarden en een perfecte dekking

Behalve platform geennee.nl kan Diks je helpen bij het vinden van zo goed als alle andere verzekeringen. Het is goed zaken doen met deze specialist, die volledig onafhankelijk opereert en je helpt bij het vinden van de voor jou perfecte verzekering; die met een aantrekkelijke premie en een uitstekende dekking dus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie