Afbeelding
Pixabay

In dure brandstof tijden toch geld besparen

11 november 2021 om 14:50 Partnercontent

In een tijd dat diesel en benzine In Nederland duurder wordt, grijp je natuurlijk elke kans aan om zo goedkoop mogelijk te blijven autorijden. 

De brandstofprijzen in Nederland rijzen de laatste maanden de pan uit. De prijs van een liter benzine is opgebouwd uit meerdere segmenten. Voor het grootste deel bestaat de prijs uit accijnzen (46 procent), maar ook de ruwe olieprijs en raffinagekosten (23 procent) zijn behoorlijk van invloed. Daarnaast hebben we ook nog te maken met BTW (17 procent), exploitatiekosten (11 procent) en opslag- en transportkosten (3 procent). Omdat veel van deze onderdelen de laatste maanden behoorlijk stijgen, stijgt ook de brandstofprijs flink.

Het loont daarom behoorlijk om scherp te kijken naar een goedkope autoverzekering. Via Overstappen.nl kun je gemakkelijk de premie voor je autoverzekering berekenen. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met je schadevrije jaren, het aantal kilometers per jaar dat je rijdt en een passende dekking bij jouw wensen. Vervolgens krijg je een overzicht van de autoverzekeringen die het beste bij jou passen. Op deze manier heb je altijd toegang tot informatie voor een goedkope autoverzekering, die bij jou past.

Om jezelf te verzekeren van de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie is het slim om jaarlijks je autoverzekering te vergelijken. Via Overstappen.nl kan je binnen no-time je autoverzekering vergelijken en direct verzekerd de weg op! Omdat je auto elk jaar een jaartje ouder wordt, kan het lonen om op een gegeven moment een minder uitgebreide autoverzekering te kiezen. Dit in verband met de actuele waarde van de auto. Ook kan je een andere autoverzekering afsluiten via Overstappen.nl omdat je een stuk meer kilometer rijdt in een jaar of dat de hoofdbestuurder veranderd is. Allemaal punten waar je dus op moet letten!

Overstappen.nl is een onafhankelijk en geeft een laagsteprijsgarantie. Op deze manier kan je tot wel 200 euro per jaar besparen en krijg je ook nog eens persoonlijk en deskundig advies.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie